FAMO syväpuhdistava shampoopala Höpönassu 80 g

14,95 

2 varastossa

Kuvaus

Puhdas päänahka tarjoaa hyvän kasvualustan terveelle hiusten kasvulle. Höpönassu (entinen Pullea Massu) sisältää runsaasti mustaa savea. Savi parantaa ja vahvistaa hiuksia. Höpönassu puhdistaa päänahan tehokkaasti mutta hellästi. Jos käytät muotoilutuotteita, hiuslakkaa jne. kannattaa pestä hiukset syväpuhdistavalla shampoolla useammin. Arganöljy hoitaa sekä kosteuttaa. Sopii curly girl – metodiin.

Mikäli värjäät hiuksiasi, kannattaa hiuspohja pestä syväpuhdistavalla shampoolla ennen värjäystä, että väri tarttuu ja pysyy paremmin.

Käyttösuositus 1-4 krt/ kk. Tuoksuton, vegaaninen sekä biohajoava. Inci: Sodium Cocoyl isethionate, Argania spinosa kernel oil, colored cosmetic clay black.

Saippuaton ja täysin tahmaamaton palashampoo. Sopii luonnonystävän curly girl-metodiin. Famo shampoopalat ja hoitoainepalat tehdään käsityönä Tuusulassa. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ollut suunnitella tuotteita sellaisille henkilöille, joille aiemmin ei ole shampoopalat sopineet. Famon keulakuvana hymyilevät pöllöt, sillä pöllö kuvastaa viisautta ja luonnonkosmetiikka on viisas valinta. Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät. Maailma on niin täynnä tuoksuja, ettei ole ihme jos pikkupöllön nokka menee tukkoon. Kaikki tuotteet ovat luonnollisia ja biohajoavia. Tuotteet on pakattu pahvilaatikkoon. Palamuodossa et kanna turhaa vettä kotiin ja hiilijalanjälkesikin on pienempi, sillä tuotteet mahtuvat pieneen tilaan kuljetettaessa. Shampoopala on pienestä koostaan huolimatta erittäin riittoisa ja tulee edulliseksi käyttää.

Tilaa lisäksi luffa saippualusta, jonka päällä palashampoo tai saippua kuivuu nopeasti ja kestää kauemmin. https://www.villasofia.fi/tuote/luffa-saippua-alusta/

Palashampoo on myös helppo kuljettaa matkalla, sillä saat laittaa tuotteet käsimatkatavaroihin suoraan. Myymme myös vahakankaasta tehtyä matkapussia, johon mahtuu sekä shampoo, että hoitoainepala:

https://www.villasofia.fi/?s=matkapussi&post_type=product

Famon tuoteperhe on saavuttanut asiakkaidemme ehdottoman luottamuksen.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FAMO syväpuhdistava shampoopala Höpönassu 80 g”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme