KOTIMAISET KASVOVANULAPUT, KASVOKINTAAT JA LUOMUMUSLIINILIINAT

Villa Sofia Livingistä löydät erittäin laadukkaat kotimaiset kestovanulaput. Kasvojenhoito on nyt erittäin helppoa. Valikoimassamme on tarjolla valkoinen tai harmaa säilytys-/pesupussi, jonka voit laittaa roikkumaan pyyhekoukkuun. Kun olet käyttänyt kestovanulapun, voit laittaa sen siististi kuivumaan pesupussiin. Kun pussi on täynnä käytettyjä lappuja sulje pussi kiertämällä kuminauha kaksi kertaa pussin ympärille. Suosittelemme käsittelemään käytetyn vielä märän kestovanulapun vegaanisella tahrasaippuallamme. Tahrasaippua jää vaikuttamaan kestovanulappuun ja saat pidettyä kestovanulaput kauniin värisinä. Kestovanulaput pestään 60 asteessa muun pyykin seassa pesupussissa.

Kestovanulappujen materiaali on valittu tarkoin kosmetologin toimesta sopivaksi ihon hoitoon. Kaikki kestovanulaput ovat kaksinkertaisesta kankaasta tehty eli yksi kestovanulappu vastaa 2 vanulappua, sillä voit käyttää molemmat puolet. Puuvillainen lappu on ohuempi ja sopii siten paremmin kasvovedelle. Bambu-puuvillasta valmistetut kestovanulaput ovat paksummat ja pehmeämmät. Flanellinen puoli on pehmeämpi ja sopii hyvin silmämeikin poistoon. Toinen puoli kuorii keveästi ihoa ja pitää ihon kirkkaana ja sopii sitten meikin poistoon/kasvojen puhdistukseen. Mikäli sinulla on herkkä tai ohut iho, suosittelemme erityisesti bambu-puuvilla kestovanulappuja. Mikäli käytät paksumpia bambu-puuvilla kestovanulappuja miselliveden tai kasvoveden levitykseen, kostuta kestovanulappu ensin lämpimällä vedellä, että se ei ime turhan paljon nestettä sisäänsä.

Tarvittavien kestovanulappujen määrä riippuu ihonhoitorutiineistasi. Koska pyykkiä pestään suhteellisen harvoin 60 asteessa, suosittelemme vähintään 2 nippua kestovanulappuja ja pesupussia. Tällä määrällä pääsee ainakin hyvin alkuun. Voit ostaa lisää lappuja tarpeen mukaan. Kestovanulaput ovat erittäin pitkäikäisiä ja ovat helppohoitoisia. Kestovanulaput toimivat ihon puhdistuksessa paremmin kuin kertakäyttöiset vanulaput. Myyntipakkauksessa on aina 7 kappaletta kestovanulappuja. 

Kestovanulappujen lisäksi on saat meiltä myös kasvokintaan, jota voit käyttää kasvojen puhdistukseen. Kasvokinnas on erittäin kätevä matkoilla, voit pestä sen saippualla ja vedellä ja laittaa kuminauhasta kuivumaan. Kasvokinnas on suunniteltu niin, että kuminauharengas laitetaan peukalon ympärille, jolloin kinnas pysyy hyvin kädessä.

Voit täydentää kasvojenhoitorutiinin vielä luomu-musliiniliinalla, jota käytetään kasvopaperin sijaan. Musliiniliinassa on ripustuslenkki ja voit säilyttää sen esim. pyyhekoukussa. Voit käyttää musliiniliinasta nurkan kerrallaan. Pesusuositus 60 astetta.

Nämä ekologiset ihonhoitotuotteet ovat myös erinomainen lahjaidea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *