Catering-

Laadukas catering Espoossa Maison Villa Sofia tarjoaa räätälöidyt menut kaikkiin juhliisi!

Valmistamme kaikki ruoat käsityönä puhtaista, mahdollisimman vähän käsitellyistä raaka-aineista. Savustamme mm. lohet itse. Tämän kaiken voit maistaa ruoissamme, maut ovat aitoja ja puhtaita.

  • Perhejuhlat
  • Häät
  • Yritystilaisuudet
  • Muistotilaisuudet

Saat meiltä täyden palvelun juhliisi; suunnittelemme toivomustesi pohjalta ruokalistan. Teemme aina yksilöllisen menun, että voimme toteuttaa toiveenne mahdollisimman hyvin, toimitamme tarjoiluastiat ja tarvittaessa myös kaikki astiat jopa lautasliinoja myöten! Suunnittelemme mielellämme myös tarjoilupöydän  kauniin kattauksen kukka-asetelmineen. Meille on sydämen asia, että juhlat onnistuvat täydellisesti! Henkilökuntamme on palveluksessamme, emme käytä vuokratyövoimaa juhlissa. Tunnemme työntekijät ja voimme olla varmoja hyvästä palvelusta.

Saat meiltä myös neuvot ja vinkit, mitä juhlien järjestelyissä kannattaa ottaa huomioon. Voit itse keskittyä elämäsi tärkeisiin hetkiin olemalla levännyt juhlissa ja seurustelemalla vieraittesi kanssa. Mikäli pidät juhlat kotonasi, voit olla oikeutettu kotitalousvähennykseen tarjoilun osalta.

Tilaa yritykseesi esim. aamiainen tai brunssi työntekijöille tai järjestämme yritysjuhlan, kokoustarjoilut (monesti aikataulu on kiireinen ja kylmälounas voidaan nauttia samalla kuin kokousta pidetään) tai saunaillan. Teemme myös voileipäkakkuja ja täytekakkuja, salaatteja, suolaisia piirakoita jne. tilauksesta.

Toimitamme ruoat myös sunnuntaisin, joten saat juhliisi varmasti tuoreet tarjoilut, eikä sinun tarvitse huolehtia kylmäsäilytyksestä. Laadukas catering Espoossa palvelee ja on käytössäsi joustavasti ja luotettavasti. Saat tarvittaessa suosituksia asiakkailtamme, he ovat paras osoitus toimintamme laadusta ja luotettavuudesta.

Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö samantien lomakkeemme kautta, niin järjestetään yhdessä upeat juhlat! Kun pyydät tarjouksen, saat juhlaoppaamme veloituksetta, josta löydät hyvät vinkit ja neuvot onnistuneisiin juhliin!

PS. Katso myös kuvagalleria ja facebook-sivumme: http://www.facebook.com/maisonvillasofia/