1-hengen pussilakanasetti salvian vihreä (pussilakana 150×210 cm+tyynyliina 50×60 cm)egyptiläistä puuvillaa TC300

139,00 

2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): 139 Osastot: , ,

Kuvaus

Laadukas vaalean vihreä (vähän salviaan vivahtava väri) pussilakana ja tyynyliina ovat egyptiläistä puuvillaa. Kankaassa on siliävyyskäsittely, joten se on erittäin helppohoitoinen, pussilakanaa ei tarvitse silittää. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju, joten täkki ei tule pussilakanasta ulos ja se on helppo laittaa paikoilleen. Kankaan lankatiheys on nyt aiempaa tiheämpi ja entistäkin kestävämpi eli 300 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta. Rauhallinen vihreä sävy sopii hyvin makuuhuoneeseen ja niin lämmin että raikas sävy. Vuodevaatteet on valmistettu Euroopassa. Pesu 60 asteessa. Mikäli kuivaat kuivausrummussa jätä rumpu vajaaksi, että lakanat siliävät rummussa.

Samaa sävyä löytyy myös yhden ja kahden hengen aluslakanoita.

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta: http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “1-hengen pussilakanasetti salvian vihreä (pussilakana 150×210 cm+tyynyliina 50×60 cm)egyptiläistä puuvillaa TC300”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.



Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme