Ekologinen Pyykinpesuaine (jauhe) 500 g

(3 tuotearviota)

9,95 

Kuvaus

Luonnollisista aineista valmistettu ekologinen pyykinpesuaine. Saat raikasta ja puhdasta pyykkiä ja samalla huolehdit ympäristöstä. Suosittelemme käyttämään pyykkietikkaa huuhteluaineen sijasta pyykinpesun yhteydessä. Pyykinpesuaine sopii 30-60 asteisiin pesuihin. Pakkauksesta riittää pyykinpesuainetta jopa 33 pesukertaan, jolloin koneellisen hinnaksi tulee n. 0,30 €.

Pesuohje:

Käsittele tahrat tahrasaippualla https://www.villasofia.fi/tuote/tahrasaippua/. Annostele pyykinpesuaine pesupalloon tai pesulokeroon. Annostelu pyykkimäärän ja pyykin likaisuuden mukaan 15-45 ml (ruokalusikka on 15 ml). Käytä Villa Sofia pyykkietikkaa huuhteluaineen sijasta.

Aineosat: Natriumkarbonaatti, natriumbikarbonaatti, magnesiumsulfaatti, natriumkloridi

3 arviota tuotteelle Ekologinen Pyykinpesuaine (jauhe) 500 g

  1. Jere Karonen

    Olen 2 kertaa kokeillut ja en ole ikinä löytänyt näin hyvää pyykinpesuainetta. Pesin valkoiset kengät koneessa 40 asteessa ja kaikki tahrat lähti pois ja kengistä tuli ihan uuden näköiset. 😍 Pesin sillä pyykkiäkin ja se sai niistä todella raikkaat ja ihanan pehmeät. Lisäsin huuhteluun oma tekoista pyykkietikkaa, joka on vain Rajalan väkeväviina etikkaa ja eteeristä öljyä. Todella hyvä tuote! Suosittelen. 🤩

  2. Tiina

    Mukava tuttavuus. Pyykkiaine on riittoisaa ja tällä pyykki todellakin lähtee puhtaaksi, eikä mukana ole mitään tuoksua, vaan raikas pyykki. Tämä tuote ei jätä jäämiä vaatteiden kautta iholle eikä ärsytä lapsen atooppista ihoa. Samalla säästyy luontokin :).

  3. Tarja Helena

    Todella tehokas pyykinpesuaine. Pesee puhtaaksi likaisetkin vaatteet mielestäni jopa tavallista pyykinpesuainetta paremmin. Raikas pyykki. Pyykinpesuaine on ystävällinen sekä ympäristölle että iholle.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme