Sitruunahappo 100 g esim. kalkinpoistoon kodinkoneista

1,95 

Kuvaus

Sitruunahapolla puhdistat kodinkoneet ekologisesti. Tuote on täysin luonnollinen. Puhdista pyykinpesukone ja tiskikone vähintään 2 kertaa vuodessa. Jatkat näin kodinkoneiden käyttöikää ja raikastat koneen. Pyykkietikkan käyttö täydentää pyykinpesukoneen puhdistuksen, mutta sitruunahappopuhdistus kannattaa tehdä silti.

Pyykinpesukone: Annostele 100 g sitruunahappoa pyykinpesukoneeseen. Pese kuumimmalla ohjelmalla ilman esipesua ja heti perään sama ohjelma jauhemaisella pesuaineella, että irronnut sakka lähtee pois.

Astianpesukone: Annostele 2 rkl sitruunahappoa (30 g) ja anna käydä tyhjänä kuumimmalla pesuohjelmalla.

Kahvinkeitin: Annostele ja liuota 25 g (vajaa 2 rkl) sitruunahappoa ja sekoita se 0,5 l kylmää vettä. Kaada neste kahvinkeittimeen vesisäiliöön ja laita kahvinkeitin päälle. Kun puolet nesteestä on valunut kahvinkeittimestä pois, katkaise virta ja odota puoli tuntia. Kytke kahvinkeitin päälle ja anna lopun nesteen valua pois. Sen jälkeen huuhtele kahvinkeitin keittämällä 2-3 kannullista puhdasta vettä.

Vedenkeitin: Keitä 0,5 l vettä ja annostele siihen 25 g (vajaa 2 rkl sitruunahappoa). Anna vaikuttaa puoli tuntia. Kaada neste pois. Huuhdo keitin keittämällä vedenkeittimessä 3 kannullista vettä.

Kaakeleiden puhdistus: Sekoita 25 g (vajaa 2 rkl) sitruunahappoa haaleaan veteen ja laita suihkepulloon. Suihkuta liuosta kaakeleille.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sitruunahappo 100 g esim. kalkinpoistoon kodinkoneista”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme