Famo shampoopala Hattara 80 g

(1 tuotearvio)

14,95 

Tuoksuton. Rasvoittuvalle päänahalle. Luonnollinen, ympäristöystävällinen ja täysin biologisesti hajoava. Inci: Sodium Cocoyl Isethionate, Inulin, Cocos nucifera, Stearic Acid.

Kuvaus

Rasvoittuvalle päänahalle. Vegaaninen, luonnollinen, ympäristöystävällinen ja täysin biologisesti hajoava.  Käyttö on helppoa, voit hieroa saippuaa suoraan märkään tukkaan ja sen jälkeen shampoittaa normaalisti. Voit toki myös hieroa palaa myös käsiin ja pestä sitten normaalisti.  Vaahtoaa hyvin.Inci: Sodium Cocoyl Isethionate, Inulin, Cocos nucifera, Stearic Acid.

Saippuaton ja täysin tahmaamaton palashampoo. Sopii luonnonystävän curly girl-metodiin. Famo shampoopalat ja hoitoainepalat tehdään käsityönä Tuusulassa. Tuotesuunnittelun lähtökohtana on ollut suunnitella tuotteita sellaisille henkilöille, joille aiemmin ei ole shampoopalat sopineet. Kaikki tuotteet ovat luonnollisia ja biohajoavia. Tuotteet on pakattu pahvilaatikkoon. Palamuodossa et kanna turhaa vettä kotiin ja hiilijalanjälkesikin on pienempi, sillä tuotteet mahtuvat pieneen tilaan kuljetettaessa. Shampoopala on pienestä koostaan huolimatta erittäin riittoisa ja tulee edulliseksi käyttää.

Tilaa lisäksi luffa saippualusta, jonka päällä palashampoo tai saippua kuivuu nopeasti ja kestää kauemmin. https://www.villasofia.fi/tuote/luffa-saippua-alusta/

Palashampoo on myös helppo kuljettaa matkalla, sillä saat laittaa tuotteet käsimatkatavaroihin suoraan. Myymme myös vahakankaasta tehtyä matkapussia, johon mahtuu sekä shampoo, että hoitoainepala:

https://www.villasofia.fi/?s=matkapussi&post_type=product

Famon tuoteperhe on saavuttanut asiakkaidemme ehdottoman luottamuksen.

Famon kohderyhmänä ovat etenkin tuoksuherkät. Maailma on niin täynnä tuoksuja, ettei ole ihme jos pikkupöllön nokka menee tukkoon.

1 arvio tuotteelle Famo shampoopala Hattara 80 g

  1. Tero

    Epäillen ostin tämän shampoon, mutta myyjä oli vakuuttava, eikä suotta. Toimii hyvin rasvoittuvalle tukalle. Eikä pala ollut yhtään hankala käyttää, itseasiassa ostin myöhemmin matkapussin ja kun taas pääse työmatkoille, ei tarvitse kaivaa käsimatkatavaroista esille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme