Huonetuoksu 100 ml Välimeren sitrus

26,90 

Kuvaus

Miellyttävä tuoksu kotona vastaanottaa vieraat ja vaikuttaa myös koko perheen mielialaan. Huonetuoksu tuo tunnelmaa kotiin ja toimii osana sisustusta. Huonetuoksu on valmistettu Italiassa ja pakattu pahvirasiaan. Huonetuoksun pakkaukseen sisältyy 10 puista tikkua, joiden määrällä voit säädellä tuoksun voimakkuutta. Pieneen tilaan riittää pienempi määrä tikkuja. Käännä huonetuoksun tikut n. kerran viikossa, että tuoksu pysyy tasaisena.

Välimeren sitrus huonetuoksua saat myös sprayna. Etelä-Euroopassa sprayta ja tikullista huonetuoksua käytetään yleisesti yhdessä. Tikullinen huonetuoksu antaa tasaisen yleistuoksun ja taas spraylla on helppo tarvittaessa lisätä tuoksua, kun esimerkiksi vieraita on tulossa ja haluat tehdä kodistasi kutsuvan ja viihtyisän tai kuin kotiin on jostain syystä tullut epämiellyttävä tuoksu.

Huonetuoksussa välimeren appelsiini ja greippi yhdistyvät Sisilian täyteläiseen sitruunan tuoksuun. Sitrusten tuoksuun yhdistyy kevyt kukkaistuoksu, joka tuo pehmeyttä tuoksuun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Huonetuoksu 100 ml Välimeren sitrus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme