Ale!

MARSEILLE OLIIVIÖLJY SAIPPUATANKO 2 KG

14,00 

Jäljellä olevissa saippuatangot ovat kärsineet vesivaurion. Pala on ihan käytettävissä ja samankokoinen, mutta pinnalla on osin värivaurioita. Jäljellä olevat myydään puoleen hintaan.

Oliiviöljysaippuatanko on sertifioitu marseillesaippua, joka on valmistettu oliiviöljystä. Tässä tuotteessa on käytetty vain kasvispohjaisia aineosasia. Ei sisällä väriaineita, lisättyä tuoksua tai säilöntäaineita. Sopii hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Voit leikata tangosta sopivan kokoisia saippuanpalasia tai raastaa sitä pyykinpesuun. Pyykin pesuun tarvitset vain 1-2 rkl raastettua saippuaa pyykkikoneelliseen (sekoita saippuaraaste kiehuvaan veteen, jos peset alhaisissa lämpötiloissa, että saippua ehtii sulaa ja vaikuttaa). Tee etikasta ja eteerisestä laventeliöljystä luonnollinen ja hyväntuoksuinen huuhteluaine, joka ei ärsytä ihoa tai tuki tekstiilin kuituja http://www.villasofia.fi/kauppa/eteerinen-oljy-laventeli-50-ml/. Tämä on edullinen säästöpakkaus, joka kestää pitkään.

Varasto loppu

Kuvaus

Marseille oliiviöljy saippuatanko on sertifioitu marseillesaippua, joka on valmistettu oliiviöljystä. Tässä tuotteessa on käytetty vain kasvispohjaisia aineosasia. Ei sisällä väriaineita, lisättyä tuoksua tai säilöntäaineita. Sopii hyvin herkälle ja kuivalle iholle. Voit leikata tangosta sopivan kokoisia saippuanpalasia tai raastaa sitä pyykinpesuun. Pyykin pesuun tarvitset vain n. 1 rkl raastettua saippuaa pyykkikoneelliseen (sekoita saippuaraaste kuumaan veteen, jos peset alhaisissa lämpötiloissa, että saippua ehtii sulaa ja vaikuttaa, lisää pesuneste suoraan rumpuun). Tee etikasta ja eteerisestä laventeliöljystä luonnollinen ja hyväntuoksuinen huuhteluaine, joka ei ärsytä ihoa tai tuki tekstiilin kuituja http://www.villasofia.fi/kauppa/eteerinen-oljy-laventeli-50-ml/.  Tahranpoistoon ekologinen ja hellävaraien tahrasaippua: http://www.villasofia.fi/kauppa/tahrasaippua/Hellävaraisen koostumuksensa takia sopii hyvin vauvanvaatteiden pesuun, nahan pesuun, villan ja silkin pesuun. Tämä on edullinen säästöpakkaus, joka kestää pitkään.

Lisätiedot

Merkki

La Maison du Savon de Marseille

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MARSEILLE OLIIVIÖLJY SAIPPUATANKO 2 KG”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme