MUSLIINILIINA IHONPUHDISTUKSEEN HARMAA VAALEANPUNAINEN SAUMAUS LAIDASSA

7,20 

Luomupuuvillasta valmistetulla musliiniliinalla poistat kätevästi puhdistustuotteet, kasvonaamiot ja kuorinta-aineet. Kennomainen kaksinkertaiseksi kudottu musliini on imukykyinen, mutta kuivuu nopeasti. Hieman karhea musliini kuorii kevyesti ja kirkastaa ihoa. Ei suositella silmänympärysiholle.

Käyttöohje: Huuhtele käytön jälkeen ja ripusta kuivumaan ripustuslenkistä. Pese liina välillä pesukoneessa (n. 2-4 kerran jälkeen). Konepesu 60 astetta. Valmistettu Suomessa. Pese ennen käyttöönottoa.

Kuvaus

Luomupuuvillasta valmistetulla musliiniliinalla poistat kätevästi puhdistustuotteet, kasvonaamiot ja kuorinta-aineet. Kennomainen kaksinkertaiseksi kudottu musliini on imukykyinen, mutta kuivuu nopeasti. Hieman karhea musliini kuorii kevyesti ja kirkastaa ihoa. Unohda kasvopaperi ja siirry ekologiseen kierrätettävään tuotteeseen. Ei suositella silmänympärysiholle.

Käyttöohje: Huuhtele käytön jälkeen ja ripusta kuivumaan ripustuslenkistä. Pese liina välillä pesukoneessa (n. 2-4 kerran jälkeen). Konepesu 60 astetta. Valmistettu Suomessa. Pese ennen käyttöönottoa. M

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MUSLIINILIINA IHONPUHDISTUKSEEN HARMAA VAALEANPUNAINEN SAUMAUS LAIDASSA”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme