VERSAILLES MOCCA PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN

139,00 

PUSSILAKANASETTI VERSAILLES MOCCA

Korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, siliävyyskäsittely. Pussilakanan alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja lämmin maitokahvin väri.

4 varastossa

Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Laadukas Versailles mocca pussilakana ja tyynyliina 1 hh on korkealaatuista egyptiläistä puuvillaa, kankaassa on siliävyyskäsittely. Pussilakanassa alalaidassa lähes alalaidan levyinen vetoketju. Kankaan lankatiheys on 270 TC. Kankaassa on kaunis silkkimäinen pinta ja lämmin maitokahvin väri. Kaunis väri ja malli ei tule hyvin esille kuvissa. Tässä kankaassa näkyy hyvin silkinhohtoinen pinta ja lämmin tyylikäs ja klassinen sävy.

Yhden hengen pussilakana 150X210 cm+tyynyliina 50X60 cm.

Voit tilata lisäksi ylimääräisiä tyynyliinoja (verkkokaupassa on yleensä valkoisia saatavilla) sekä sopivan muotoonommellun aluslakanan. Mikäli haluat aluslakanan samaa sävyä pussilakanan kanssa tai ylimääräisiä tyynyliinoja samaa kuosia, ota yhteyttä info@villasofia.fi. Tilaamme seuraavan tilauksen yhteydessä. Kysy myös erikoiskokoja.

Tilaa kangasmalli nähtäväksesi; ota yhteyttä info@villasofia.fi.

Lisää tietoa lakanoista ja puuvillasta:

http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/lakanat/

Pese vuodevaatteet ja muu pyykki hellävaraisesti tekstiilejä säästäen luonnonmukaisilla pesuaineilla http://www.villasofia.fi/tuote-osasto/pesuaineet/

Sängynpääty: http://www.pispan.fi/sangynpaadyt

Näin petaat sängyn ylellisen näköiseksi:

Lisätiedot

Väri

Mocca

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “VERSAILLES MOCCA PUSSILAKANA JA TYYNYLIINA 1-HENGEN”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme