SUKKAPIDIKE PREMIUM GIFT BOX KULTA

(1 tuotearvio)

19,95 

Metallinen säilytysrasia, 20 sukkapidikettä, 4 väriä: kulta, pronssi, harmaa ja valkoinen

Ei enää parittomia sukkia ja sitä ikävää vaihetta pyykinpesussa, kun etsit puhtaan pyykin seasta oikeita pareja sukille ja kun lopulta löydät oikeat parit ihmettelet kenen sukat nämä ovat. Sukkapidikkeellä varmistat, että pesukoneesi ei syö sukkiasi. Liitä sukkapidikkeellä sukkapari yhteen laittaessasi sukat pyykkikoriin. Pidike kestää 95 asteen pesun ja kuivausrummun ja voit laittaa koukusta sukat kuivumaan narulle pareittain. Laita sukat pesupussissa pesukoneeseen. Säilytä sukat laatikossa sukkapidikkeiden kanssa. Vältyt monelta turhalta työvaiheelta. Anna jokaiselle perheenjäsenelle oma värikoodi, värikoodien avulla tunnistat jokaisen perheenjäsenen sukat.

187 varastossa

Kuvaus

Metallinen säilytysrasia, 20 sukkapidikettä, 4 väriä: kulta, pronssi, harmaa ja valkoinen

Ei enää parittomia sukkia ja sitä ikävää vaihetta pyykinpesussa, kun etsit puhtaan pyykin seasta oikeita pareja sukille ja kun lopulta löydät oikeat parit ihmettelet kenen sukat nämä ovat. Sukkapidikkeellä varmistat, että pesukoneesi ei syö sukkiasi. Liitä sukkapidikkeellä sukkapari yhteen laittaessasi sukat pyykkikoriin. Pidike kestää 95 asteen pesun ja kuivausrummun ja voit laittaa koukusta sukat kuivumaan narulle pareittain. Laita sukat pesupussissa pesukoneeseen. Säilytä sukat laatikossa sukkapidikkeiden kanssa. Vältyt monelta turhalta työvaiheelta. Anna jokaiselle perheenjäsenelle oma värikoodi, värikoodien avulla tunnistat jokaisen perheenjäsenen sukat. Tuotteella on valmistajan viiden vuoden materiaalitakuu.

Lisätiedot

Merkki

Sockstar

1 arvio tuotteelle SUKKAPIDIKE PREMIUM GIFT BOX KULTA

  1. Mari (varmistettu kirjoittaja)

    Olen käyttänyt sukkapidikkeitä yli 15 vuotta. Helpottaa elämää. Ei kadonneita sukkia, ei miettimistä mikä on kenenkin. Nyt vaihdoin värikkäät nipsut näihin hillittyihin väreihin. Purkki kaunis, nipsun eivät leviä ympäri kylpyhuonetta! Ihanat, tyylikkäät värit!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme