Ale!

VARTALOVOIDE VILLIVIIKUNA-RUUSUNMARJA 250 ML

(1 tuotearvio)

13,90 

VILLIVIIKUNAVARTALOVOIDE 250 ML

Luomuvilliviikunan siemenistä puristettu öljy on tunnettu antioksidantti ja ihon hoitoaine. Voiteeseen on lisätty ruusunmarjaa, joka edistää solujen uudistumista ja jota käytetään erilaisiin iho-ongelmiin kuten ekseemaan ja palovammoihin. Vartalovoide imeytyy hyvin eikä jätä tahmeaa pintaa iholle. Voiteessa on naisellinen, kukkainen ja hedelmäinen tuoksu, joka jää iholle parfyymin tavoin.

1 varastossa

Kuvaus

Vartalovoide sisältää luomuvilliviikunan siemenistä puristettu öljyä, joka on tunnettu antioksidantti ja ihonhoitoaine. Voiteeseen on lisätty ruusunmarjaa, joka edistää solujen uudistumista ja jota käytetään erilaisiin iho-ongelmiin kuten ekseemaan ja palovammoihin. Vartalovoide on todella laadukas eikä se jätä tahmeaa pintaa iholle. Aamuisin suihkun jälkeen olet nopeasti valmis lähtemään kotoa, sillä vartalovoide on helppo levittää ja se imeytyy nopeasti. Voide on riittoisaa, tarvitset vain pienen määrän voidetta, joten tuote kestää pitkään. Voiteessa on naisellinen, kukkainen ja hedelmäinen tuoksu, joka jää iholle parfyymin tavoin.

Villiviikuna-ruusunmarja vartalovoide on turvallinen käyttää, sillä se ei sisällä säilöntäaineita. Kuiva huoneilma, äkilliset säämuutokset, auringonpaiste ja kylmyys kuluttavat ihoa. Siksi on tärkeää, että hoidat ihoasi säännöllisesti. Erityisesti talvella, jolloin lämmitys kuivattaa ihoa entisestään, on tärkeää huolehtia ihon kosteudesta. Hyvä ihon hoito hidastaa myös vanhenemista. Vanhetessa iho ohenee ja kuivaa, jolloin vartalovoidetta kuluu enemmän Villiviikuna-ruusunmarja tuoteperhettä kannattaa kerätä. Löydät sarjaan suihkugeelin, kasvovoiteen ja käsivoiteen vartalovoiteen lisäksi. Lisäksi voit täydentää ihonhoitosarjaasi aasimaitopuhdistusmaidolla. Naisellinen tuoksu toistuu jokaisessa sarjan tuotteessa. Tuote on pakattu kätevään pumppupulloon, josta vartalovoidetta on helppoa käyttää.

Samaan sarjaan kuuluvia tuotteita:

www.villasofia.fi/kauppa/villiviikunasuihkugeeli

1 arvio tuotteelle VARTALOVOIDE VILLIVIIKUNA-RUUSUNMARJA 250 ML

  1. Tiina

    Voide on aivan ihanan tuoksuinen., helposti levittyvä ja riittoisa. Kosteuttaa tehokkaasti ja ylellisen tuntuinen. Tästä on tullut ihan lempparini.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme