MARSEILLE AASINMAITO NESTESAIPPUA PUMPPUPULLO 330 ML

13,95 

Saippua on ympäristöystävällinen, koska siitä on biohajoavia tuotteita yli 98 %. Reseptissä on alle 10 ainesosaa, kuten kookosöljy, arganöljy ja luomu kylmäpuristettu oliiviöljy (sisältää paljon omega 9, joka stimuloi solujen toimintaa ja estää vanhenemista).
Tuoksu on kehitetty Grassen parfyymialueella, tuoksu on hienovarainen kukkaistuoksu. Aasinmaidossa on välttämättömiä rasvahappoja ja tärkeitä vitamiineja. Aasimaito kosteuttaa ihoa. Tämä nestemäinen saippua on rikastettu aasi maito, mineraaleista, välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiineja hyvä iho. Tämä nestemäinen saippua pehmenee ja jättää hienovarainen kukka tuoksu.

Saippuassa ei ole mitään synteettisiä aineita tai säilöntäaineita. Marseillenestesaippua ei vastoin yleistä käsitystä kuivata ihoa, vaan puhdistaa hellävaraisesti, hoitaa ja ravitsee ihoa. Tätä nestesaippuaa tarvitsee paljon vähemmän kuin tavallista nestesaippuaa, joten pakkaus kestää yllättävän kauan.

Nestemäistä Marseillesaippuaa voi käyttää käsipyykin pesuun, jolloin se on hellävarainen sekä käsille että tekstiilien kuidulle. Se sopii erinomaisesti villapesuaineeksi tai alusvaatteiden pesuun. Voit käytää sitä sheivauksessa, koiden karkoitukseen, korujen kiillotukseen, meikki- ja maalisivelimien puhdistukseen sekä nahkatuotteiden puhdistukseen. Hinta on 13,50 €.

10 varastossa

Kuvaus

Nestemäiset Marseillesaippuat valmistetaan perinteiseen tapaan Provencen alueella Ranskassa.

Saippua on ympäristöystävällinen, koska siitä on biohajoavia tuotteita yli 98 %. Reseptissä on alle 10 ainesosaa, kuten kookosöljy, arganöljy ja luomu kylmäpuristettu oliiviöljy (sisältää paljon omega 9, joka stimuloi solujen toimintaa ja estää vanhenemista).
Tuoksu on kehitetty Grassen parfyymialueella, se on hienovarainen kukkaistuoksu. Aasinmaidossa on välttämättömiä rasvahappoja ja tärkeitä vitamiineja. Aasimaito kosteuttaa ihoa. Tämä nestemäinen saippua sisältää on rikastettua aasinmaitoa. Nestesaippua sisältää mineraaleja, välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiineja, jotka auttavat säilyttämään ihon kauniina ja kosteana. Tämä nestemäinen saippua vaahtoaa pehmeästi ja jättää hienovaraisen kukkaistuoksun.

Saippuassa ei ole mitään synteettisiä aineita tai säilöntäaineita. Marseille nestesaippua ei vastoin yleistä käsitystä kuivata ihoa, vaan puhdistaa hellävaraisesti, hoitaa ja ravitsee ihoa. Tätä nestesaippuaa tarvitsee paljon vähemmän kuin tavallista nestesaippuaa, joten pakkaus kestää yllättävän kauan.

Nestemäistä Marseillesaippuaa voi käyttää käsipyykin pesuun, jolloin se on hellävarainen sekä käsille että tekstiilien kuidulle. Se sopii erinomaisesti villapesuaineeksi tai alusvaatteiden pesuun. Voit käytää sitä sheivauksessa, koiden karkoitukseen, korujen kiillotukseen, meikki- ja maalisivelimien puhdistukseen sekä nahkatuotteiden puhdistukseen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MARSEILLE AASINMAITO NESTESAIPPUA PUMPPUPULLO 330 ML”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme