MARSEILLE SAIPPUA OLIIVIÖLJY 300 G

6,50 

Tämä saippua on tehty vain kasvispohjaisista öljyistä, siinä ei ole käytetty mitään syntenttisiä raaka-aineita, väriaineita tai lisätty mitään tuoksuja. Tuote on ympäristöystävällinen ja edullinen perussaippua. Saippuassa on runsaasti E vitamiinia ja sitä voi käyttää koko keholle ja kasvoille. Oliiviöljy suojaa ihoasi kuivumiselta. Tuotteesta 72 % on oliiviöljyä.

Kuvaus

Tämä saippua on sertifioitu Marseillesaippua ja tehty vain kasvispohjaisista öljyistä, siinä ei ole käytetty mitään syntenttisiä raaka-aineita, väriaineita tai lisätty mitään tuoksuja. Tuote on ympäristöystävällinen ja edullinen  laadukas perussaippua. Saippuassa on runsaasti E vitamiinia ja sitä voi käyttää koko keholle ja kasvoille. Oliiviöljy suojaa ihoasi kuivumiselta. Tämä saippua on sertifioitu marseillesaippua ja valmistettu vain kasvispohjaisista öljyistä, siinä ei ole käytetty mitään synteettisiä raaka-aineita, väriaineta tai lisätty mitään tuoksuja. Tuote on ympäristöystävällinen ja biohajoaa kokonaan. Saippuassa on runsaasti E-vitamiinia ja sitä voi käyttää koko keholle ja kasvoille.

Marseillesaippualla voit tiskata astiasi. Hellävaraisen rakenteen ansiosta sopii hyvin pikku pyykin pesuun sekä nahkan, villan ja silkin pesuun. Pese meikkisiveltimisi tällä saippualla. Oliiviöljy suojaa ihoasi kuivumiselta. Tuotteesta on 72 % oliiviöljyä.Tuotteesta 72 % on oliiviöljyä.

Lisätiedot

Paino 0.300 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “MARSEILLE SAIPPUA OLIIVIÖLJY 300 G”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme