Ale!

KRISTALLIDEODORANTTI ROLL-ON (PIERRE D’ALUN) 50 ML

(2 tuotearviota)

9,90 

Kuvaus

BESTSELLER/Tämä deodorantti on yksi Villa Sofia bestsellereistä. Huippulaadukas deodorantti, jota ostetaan yhä uudestaan.

‘Kristallideodorantti on alunakivestä valmistettu  luonnollinen deodorantti. Kristallideodorantti on helppokäyttöinen. Tuote on hyperallergiininen, 100 % luonnontuote. Tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita, alumiinia tai parabeeneja. Deodorantti ei tuki ihohuokosia, ei tahraa eikä jätä valkoista raitaa. Deodorantti kuivaa nopeasti. Käytön jälkeen iho on pehmeä, kuiva ja tuoksuton. Suoja kestää 24 h.

Deodorantti on ns. de-odour tuote eli hajua poistava deodorantti. Deodorantti sisältää hajubakteerin kasvua ehkäiseviä antibakteerisia aineosia eli tuote ehkäisee hajuja, mutta se ei sisällä aineosia, jotka tukkivat hikirauhasen ja estävät hikoilun. Tämä tuote ei poista kehon luonnollista toimintaa, mutta ehkäisee tehokkaasti hajua.

Tämä tuote sopii myös itikanpuremien ja parranajon jälkeisten haavojen desinfiointiin. 

 

Lisätiedot

Merkki

La Maison du Savon de Marseille

2 arviota tuotteelle KRISTALLIDEODORANTTI ROLL-ON (PIERRE D’ALUN) 50 ML

  1. Mari (varmistettu kirjoittaja)

    Loistava tuote! Pitää jopa minut superhikoilijan kuivana ja tuoksuttomana. En vielä tiedä kuinka riittoisaa ….+ nopea toimitus. Tilasin ja seuraavana päivänä sain postissa. Suosittelen lämpimästi!

  2. Ari

    Toimii erinomaisesti myös ns. miesten töissä. Alkuun ihmettelin kun ei tuoksu millekään, mutta kun raskaan pihatyöpäivän päätteeksi totesin illalla, että ei vieläkään tuoksu millekään, poista todella tehokkaasti hienhajun. Erinomainen tuote, ja vaikuttaa riittoisalle! Plussaa nopeasta toimituksesta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme