NARUSAIPPUA AASINMAITO 270 G

(2 tuotearviota)

13,90 

Saippuassa on käytetty aasinmaitoa ja siihen on lisätty vähän arganöljyä, jotta saippua olisi vielä hienovaraisempi. Ilmavasti kuivuva saippua taloudellinen ja ympäristöystävällinen. Se puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Saippua on hygieeninen ja miellyttävä käyttää, koska se kuivuu nopeasti. Vältyt myös saippua-astian pesemiseltä. Saippuassa on hienovarainen tuoksu, jossa on aavistus myskiä.

Kuvaus

Tämä on yksi Villa Sofian bestsellereistä. Tämän narusaippuan tuoksua rakastetaan ja sitä hankitaan yhä uudelleen kotiin. Narusaippuaan  on käytetty aasinmaitoa ja siihen on lisätty vähän arganöljyä, jotta saippua olisi vielä hellävaraisempi. Ilmavasti kuivuva saippua taloudellinen ja ympäristöystävällinen. Se puhdistaa tehokkaasti ja hellävaraisesti. Saippua on hygieeninen ja miellyttävä käyttää, koska se kuivuu nopeasti. Vältyt myös saippua-astian pesemiseltä. Saippuassa on hienovarainen tuoksu, jossa on aavistus myskiä.

Ranskalaiset kertovat, että narusaippua kestää n. 7 kertaa pidempään kuin tavallinen saippua, sillä tavallisesti saippua seisoo vedessä ja suurin osa saippuaa valuu viemäriin. Viimeistele kotisi sisustus ja hanki seinäteline saippualle. Teline sopii sekä moderniin että maalaisromanttiseen sisustukseen.

SEINÄTELINE SAIPPUALLE

Lisätiedot

Paino 0.270 kg

2 arviota tuotteelle NARUSAIPPUA AASINMAITO 270 G

  1. Kirsi Lötjönen

    Sain tämän joululahjaksi. Hyvä saippua ja kätevä ripustaa S-koukulla astiankuivauskaapin ritilästä roikkumaan. Valkoinen käy keittiöön kuin keittiöön!

  2. Mona

    Ihana saippua, pehmeän ja hellävaraisen tuntuinen, tuoksu myös miellyttävä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme