ARGANÖLJY LUOMU 50 ml

(1 tuotearvio)

19,50 

 

Kuvaus

ARGANÖLJY LUOMU SPRAYPULLOSSA 50 ml

Luomu arganöljy on Marokon vuoristoalueella tuotettua kallista öljyä. Yhden litran tuottamiseen kuluu n. 20 työtuntia. Pakkaus sisältää 100 % luomu arganöljyä.

Arganöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa syvältä. Öljy ehkäisee ryppyjä, arpia ja estää ihoa kuivumasta. Voit käyttää öljyä kynsien vahvistamiseen ja palauttaaksesi hiusten luonnollisen kiillon. Arganöljy muodostaa ihon pinnalle suojaavan kalvon, joka säilyttää ihon luontaisen hehkun. Se on myös tehokas hoito ekseemaan ja akneen. Käytä aina silloin tällöin sellaisenaan tehohoitona tai paikallisesti esim. ihottuma-alueille. Sopii erittäin hyvin vaippaihottuman hoitoon ja kynsinauhoille. Arganöljy on erinomainen auringonoton jälkeen palaneelle iholle ja muihinkin palovammoihin.

Öljy ehkäisee ja hoitaa raskausarpia  ja lisää ihon joustavuutta. Arganöljy on hyvä auringon, tuulen ja veden aiheuttamien vaurioiden hoitoon. Voit lisätä muutaman tipan öljyä  kosteusvoiteen tai hiustenhoitoaineen sekaan, jolloin saat ravitsevamman voiteen tai muutamia tippoja sellaisenaan kosteisiin hiuksiin. Tämä tuote pitäisi löytyä jokaisen kylpyhuoneen hyllyltä. 

Tehosta hiusten hoitoa pesemällä hiukset hellävaraisella hiussaippualla:

http://www.villasofia.fi/kauppa/aleppo-hiussaippua/

Oheisessa videossa vinkkejä arganöljyn käyttöön kauneudenhoidossa:

 

1 arvio tuotteelle ARGANÖLJY LUOMU 50 ml

  1. Tiina

    Huippu tuote ihon tehohoitoon. Olen käyttänyt kuurina kasvojen iholle ja paikoitellen kuiviin kohtiin ihossani. Tuoksuu mielyttävälle ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Rauhoittaa ihoa liian auringon jälkeen. Yllättävän hyvin imeytyvä öljy. Olen käyttänyt myöls hiuksien latvojen hoidossa muutaman tipan pesun jälkeen ja tekee hiukset kiiltäviksi ja kosteuttaa latvoja.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme