ARGANÖLJY LUOMU 50 ml

(2 tuotearviota)

23,95 

 

Kuvaus

ARGANÖLJY LUOMU SPRAYPULLOSSA 50 ml

Luomu arganöljy on Marokon vuoristoalueella tuotettua kallista öljyä. Yhden litran tuottamiseen kuluu n. 20 työtuntia. Pakkaus sisältää 100 % luomu arganöljyä.

Arganöljy kosteuttaa ja ravitsee ihoa syvältä. Öljy ehkäisee ryppyjä, arpia ja estää ihoa kuivumasta (ihan parasta luonnollista yövoidetta). Voit käyttää öljyä kynsien vahvistamiseen ja palauttaaksesi hiusten luonnollisen kiillon. Arganöljy muodostaa ihon pinnalle suojaavan kalvon, joka säilyttää ihon luontaisen hehkun. Se on myös tehokas hoito ekseemaan ja akneen. Käytä aina silloin tällöin sellaisenaan tehohoitona tai paikallisesti esim. ihottuma-alueille. Sopii erittäin hyvin vaippaihottuman hoitoon ja kynsinauhoille. Arganöljy on erinomainen auringonoton jälkeen palaneelle iholle ja muihinkin palovammoihin.

Öljy ehkäisee ja hoitaa raskausarpia  ja lisää ihon joustavuutta. Arganöljy on hyvä auringon, tuulen ja veden aiheuttamien vaurioiden hoitoon. Voit lisätä muutaman tipan öljyä  kosteusvoiteen tai hiustenhoitoaineen sekaan, jolloin saat ravitsevamman voiteen tai muutamia tippoja sellaisenaan kosteisiin hiuksiin. Kuiville käsille kannattaa laittaa yöksi arganöljyä ja jos on oikein kuivat kädet puuvillasormikkaat päälle. Tämä tuote pitäisi löytyä jokaisen kylpyhuoneen hyllyltä. 

Tehosta hiusten hoitoa pesemällä hiukset hellävaraisella hiussaippualla:

http://www.villasofia.fi/kauppa/aleppo-hiussaippua/

Oheisessa videossa vinkkejä arganöljyn käyttöön kauneudenhoidossa:

 

2 arviota tuotteelle ARGANÖLJY LUOMU 50 ml

  1. Tiina

    Huippu tuote ihon tehohoitoon. Olen käyttänyt kuurina kasvojen iholle ja paikoitellen kuiviin kohtiin ihossani. Tuoksuu mielyttävälle ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Rauhoittaa ihoa liian auringon jälkeen. Yllättävän hyvin imeytyvä öljy. Olen käyttänyt myöls hiuksien latvojen hoidossa muutaman tipan pesun jälkeen ja tekee hiukset kiiltäviksi ja kosteuttaa latvoja.

  2. Anna

    Luottotuotteeni ihonhoidossa. Käytän joka ilta yövoiteena kasvoilla ja kaulassa siinä toivossa, että vanheneminen hidastuisi. Ainakin hoitaa tosi hyvin ja on täysin luonnollinen yövoide. Myyjä suositteli laittamaan myös käsille ja kynsille ja toimii hyvin myös siellä. Näin korona-aikana kädet kuivuivat jatkuvasta pesusta ja tajusin ryhtyä käyttämään arganöljyä useammin käsille. Hakkaa kaikki käsivoiteet mennen tullen. Kestää vähän aikaa, että imeytyy, mutta jos on kiire voi sipaista ylimääräiset paperilla pois.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme