LAVENTELI-VIINIETIKKA HIUSTEN JA IHON HOITOON 100 ML

(1 tuotearvio)

13,50 

Kuvaus

 

Laventeli-viinietikka on erittäin monikäyttöinen tuote. Voit käyttää sitä monin eri tavoin hyödyksi.

Tässä muutamia tapoja:

Hiusten  ja päänahan hoitoon: Sekoita veden kanssa eli 1 osaa laventeli-viinietikka hiushuudetta ja 8 osaa vettä ja käytä hiusten viimeisessä huuhtelussa. Sulkee hiussuomut, poistaa shampoon jäämiä tukasta ja rauhoittaa päänahkaa. Hiukset saavat upean kiillon. Laventeliöljy lisää hiusten kasvua ja estää hiusten katkeilua säännöllisesti käytettynä. Tämä riittää hoitoaineeksi lyhyelle tukalle, jos käytät jo hiussaippuaa www.villasofia.fi/kauppa/aleppo-hiussaippua/ . Pitkille hiuksille erinomainen hoitoaine myös, mutta mikäli latvat ovat yhtään kuivat kannattaa käyttää latvoissa tarpeen mukaan lisäksi karitevoita (http://www.villasofia.fi/kauppa/karitevoi/) tai arganöljyä  (http://www.villasofia.fi/kauppa/arganoljy-50-ml/). Sopii erityisesti, jos olet juuri aloittanut hiussaippuan käytön, tämä auttaa jos kärsit tahmean tuntuisesta tukasta juuri hiussaippuan käytön alkuvaiheessa. Voit myös laittaa nesteen suihkepulloon ja suihkuttaa sillä hiuksiin  tai laimentaa hiushuuhteen vaikka vanhaan shampoopulloon ja sen avulla huuhtoa hiukset ja hiuspohjan. Voit jättää hiushuuhteen hiuksiin tai huuhtoa nopeasti pois. Mikäli kärsit tahmaisista hiuksista, suositellaan hiushuuhde huuhtelemaan nopeasti pois.

Virkistävä puhdistusaine: sekoita ruokalusikallinen laventeli-viinietikkaa lasilliseen vettä ja kasta pumpulilappu, käytä puhdistusaineena ihon rasvaisiin kohtiin, sopii myös erinomaisesti akne-iholle rauhoittavan ja desifioivan vaikutuksen takia.

Kasvojen pikakohotus: kasta reilusti vedellä laimennetulla laventeli-viinietikalla vanulappu ja levitä täysin puhtaalle iholle juuri ennen kasvojen meikkausta.

Jalkojen virkistys ja hikoilu: lisää laventeli-viinietikkaa jalkakylpyyn helteellä, tunnet sen virkistävän vaikutuksen heti ja kylpy estää myös jalkojen hikoilua. Voit lisäksi laimentaa laventeli-viinietikkaa vedellä ja käyttää sitä jalkoihin hikoilun estämiseksi (spray-pullo helpottaa käyttöä).

Lemmikeille: kaada laimennettua laventeli-viinietikkaa spray-pulloon ja sumuta nopeasti useita kertoja lemmikin turkille ja hiero sitä turkkiin. Neste virkistää, tekee turkin kiiltävämmäksi ja laventeli ehkäisee myös punkkeja ja loisia.

Lisätiedot

Merkki

La Maison du Savon de Marseille

1 arvio tuotteelle LAVENTELI-VIINIETIKKA HIUSTEN JA IHON HOITOON 100 ML

  1. Sinikka Koskela (varmistettu kirjoittaja)

    Ihan paras ja hyvin riitoisa! Itselläni pitkät hiukset jotka pesen Alepposaippualla ja viimeistelen tällä. Minulla riittää n. Korkillinen isoon lasiin sekoitettuna. Kastelen ensin latvat ja valutan loput päänahkaa myöden hiuksiin enkä huuhtele pois. Hiukset ovat sileät ja kiiltävät mutta silti tuuheat. Oikean suhteen löytää kokeilemalla. Suosittelen !

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme