Ale!

SUKKAPIDIKE PREMIUM GIFT BOX VALKOINEN

(1 tuotearvio)

19,95  9,95 

Metallinen säilytysrasia, 20 sukkapidikettä, 4 väriä: sininen, punainen, vihreä ja oranssi

Ei enää parittomia sukkia ja sitä ikävää vaihetta pyykinpesussa, kun etsit puhtaan pyykin seasta oikeita pareja sukille ja kun lopulta löydät oikeat parit ihmettelet kenen sukat nämä ovat. Sukkapidikkeellä varmistat, että pesukoneesi ei syö sukkiasi. Liitä sukkapidikkeellä sukkapari yhteen laittaessasi sukat pyykkikoriin. Pidike kestää 95 asteen pesun ja kuivausrummun ja voit laittaa koukusta sukat kuivumaan narulle pareittain. Laita sukat pesupussissa pesukoneeseen. Säilytä sukat laatikossa sukkapidikkeiden kanssa. Vältyt monelta turhalta työvaiheelta. Anna jokaiselle perheenjäsenelle oma värikoodi, värikoodien avulla tunnistat jokaisen perheenjäsenen sukat.

Kuvaus

Metallinen säilytysrasia, 20 sukkapidikettä, 4 väriä: sininen, punainen, vihreä ja oranssi

Ei enää parittomia sukkia ja sitä ikävää vaihetta pyykinpesussa, kun etsit puhtaan pyykin seasta oikeita pareja sukille ja kun lopulta löydät oikeat parit ihmettelet kenen sukat nämä ovat. Sukkapidikkeellä varmistat, että pesukoneesi ei syö sukkiasi. Liitä sukkapidikkeellä sukkapari yhteen laittaessasi sukat pyykkikoriin. Pidike kestää 95 asteen pesun ja kuivausrummun ja voit laittaa koukusta sukat kuivumaan narulle pareittain. Laita sukat pesupussissa pesukoneeseen. Säilytä sukat laatikossa sukkapidikkeiden kanssa. Vältyt monelta turhalta työvaiheelta. Anna jokaiselle perheenjäsenelle oma värikoodi, värikoodien avulla tunnistat jokaisen perheenjäsenen sukat. Tuotteella on valmistajan viiden vuoden materiaalitakuu.

Lisätiedot

Merkki

Sockstar

1 arvio tuotteelle SUKKAPIDIKE PREMIUM GIFT BOX VALKOINEN

  1. Tiina

    Tämä tuote olisi pitänyt löytää jo aiemmin. Helpottaa niin paljon pyykinpesua. Sukat pysyvät hyvin paikollaan ja koukusta on helppo laittaa roikkumaan kesäisin narulle kuivumaan. Jokaiselle perheen jäsenelle on oma väri, joka nopeuttaa pyykin käsittelyä. Säilytän sukat sukkapidikkeessä laatikossa ja poistan sen vasta juuri ennen käyttöä. Sukkapidike on helppo säilyttää metallirasiassa. Ihan huipputuote!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *Tuotevalikoima

Käy tutustumassa tuotteisiimme